Poze carucior Verve
Menu

Poze carucior Verve

Doi copii plinuti(18kg si 14kg) care vor sa mai dea o tura cu bolidu'

Pozele sunt facute inainte de a spala husele, in realitate sunt intr-o stare foarte buna, fiind create dintr-un material trainic.

Am inclus si aceste poze pentru a se observa si micile semne pe care le are in urma utilizarii, in realitate sunt abia perceptibile.

Calitatea cadrului din dur aluminiu cu imbinari solide si sudura speciala de prindere este una nemaintalnita la carucioarele care se vand pe piata romaneasca, acest carucior Phil&Teds Verve a fost cumparat din UK, pentru ca are niste atuuri care ne-au atras imediat pe noi, unul dintre ele foarte important pentru noi a fost greutate maxima a copiilor pe care poate sa o transporte fara probleme, greutate pe fiecare scaun fiind de 20kg si latimea care ne permitea sa intram in lift cu el fara sa-l strangem, mai putin o roata pe care o scoteam in 2 sec, are un sistem usor de montare a rotilor cu un arc si pin, se apasa un buton si iese roata cat ai clipi.

Singurul material care are cateva agatari, ar putea fi inlocuit usor daca deranjeaza.

Cocon pentru transportat copii mai mici, noi l-am utilizat cand cel de-al doilea copil era mai mic, il asezam in cocon in locul scaunului de jos, utilitate pe care am inventat-o noi pentru ca in pozitia originala de transport spatiul este prea mic pentru a scoate si aseza copilul usor.

Caruciorul se strange usor prin debracarea a doua clape si incape chiar si intr-un portbagaj de Skoda Fabia.

Partile componente ale carucuiorului sunt sudate intre ele ceea ce-i confera o rezistenta multa mai buna si vei scapa de ingrijorarea de a proteja carutu sa nu se indoaie vreo bara.

Pozitia coconului de transport a bebelusului

La carucior avem si doua copertine de protectie solara si de ploaie si una sau doua roti de rezerva.

Te invit sa-l vezi, ai o ocazie unica de a cumparara un carucior sic si trainic la un pret imbatabil.

Pentru contact utilizeaza emailul: bogdan@domu.ro sau mobilul 0756 570 808

>