Curs izolatii termice

Acorda minim 15 min. pentru livrarea calculatorului la adresa de email.

Calculatorul termic este o unealta importanta in calcularea rezistentei termice, dar ai nevoie de metodologia complementara pentru a intelege cum sa alegi materialele potrivite pentru casa ta.

Esenta acestei metodologii am inclus-o in cursul despre izolarea termica.

Urmand cursul vei afla cum sa-ti termoizolezi in mod potrivit casa si cum sa rezolvi diferitele probleme de termoizolare.

Transforma-ti casa intr-o oaza de confort

indiferent de capriciile vremei.

izolatii termice
  • Confort sporit dupa aplicarea termosistemului potrivit pentru locuinta ta.
  • Comparatie detaliata a materialelor de izolare termica.
  • Solutii de ventilare pentru case foarte bine izolate termic.

De alegerea materialelor de izolare depinde confortul tau si al familiei tale.

Cand vine vorba despre izolatii termice si nu numai "toata lumea" se pricepe..., de la forumisti       la vecinu' care stie el pentru ca i-a spus tipul de la depozitul de materiale de constructie al carui interes este sa vanda orice si oricui, la producatorii de materiale izolatoare care se promoveaza agresiv dar al caror materiale au un pret mai mare decat al produselor concurentilor desi nu sunt de o calitate mai buna.

Informatiile din diverse surse sunt bune pana la un anumit punct, depinde in mare masura de reputatia sursei, daca nu esti sigur de calitatea sursei (datele nu mint) mai bine o ignori complet altfel vei ajunge sa iei niste decizii de importanta critica in baza unor informatii nepotrivite pentru situatia ta, decizii care te vor costa mult si nu ma refer doar la bani dar si la confort.

Nu cu mult timp in urma am fost exact in situatia in care esti tu acum, de cautare a unor solutii de termoizolare si pentru ca iau decizii bazate doar pe date am inceput sa devorez carti, studii  si documente din surse stiintifice despre experimente cu materiale de izolatii, despre diferite modalitati de construire a unei case.

In ultimii ani am asimiliat o multime de informatii de calitate despre termoizolare, produse de izolare termica, ventilatie, masa termica s.a.m.d., informatii pe care le impart cu tine prin aceast curs.

“Knowledge is power. Investeste in educatia ta pentru a face alegerea potrivita in privinta imbunatatirii confortului din casa ta, investitie care-ti va plati dividende mult timp, avand in vedere ca este vorba despre casa in care vei locui multe zeci de ani.”

Daca in acest moment te informezi despre izolatia termica pentru o casa pe care doresti sa ti-o construiesti intr-un viitor apropiat atunci importanta termoizolarii este primordiala. 

Am dedicat sectiuni intreagi pentru acest aspect. Informatiile te vor ajuta deasemenea la creearea proiectului casei, vei sti ce implicatii au diferitele nivelele de termoizolare si deasemenea vei comunica mult mai bine cu arhitectul in privinta cerintelor tale.


Investind in educatia ta vei sti:

Cum sa alegi materialele potrivite

Materialele nu au aceleasi caracteristici sau beneficii, dar tu vei sti care vor fi potrivite pentru termoizolarea casei tale.

Elimini puntile termice si igrasia

Chiar si cel mai bun termosistem daca nu este atent detaliat creeaza punti termice si alte probleme, dar pentru tine puntile termice nu vor mai constitui o problema.

Cum sa reduci cheltuielile cu energia

Elimini sau reduceri pierderile (depinde de situatia casei tale) cauzate de aplicarea unui termosistem nepotrivit.

"M-ai ajutat foarte bine pana acum sa-mi construiesc niste opinii asupra ceea ce inseamna optiunile alegerii materialelor la construirea unei case precum si a existentei atator detalii la care nu ai cum sa te gandesti de unul singur dar care sunt foarte importante a fi puse in practica de la inceput. Feedback-ul meu e super pozitiv si chiar te voi mai contacta caci voi mai avea nevoie de multe sfaturi fiind abia la inceput."

- Bogdan Avram (Inginer de mediu)

Structura cursului despre izolatii termice:


Insert Ultimatum Countdown
lectii curs-analiza

"Colaborarea cu Dl. Bogdan Livinti a decurs dupa cum urmeaza: -avantaje: -reactie de raspuns rapida, profesionist in comunicare, informat in ceea ce priveste domeniul in care ofera consultanta (termoizolatii); cind nu cunoaste raspunsul recunoaste si se documenteaza pentru ca ulterior sa revina cu un raspuns, -apreciez existenta rubricii de intrebari din subsolul articolului lasate de vizitatori datorita faptului ca se pot gasi raspunsuri la problemele la care s-a raspuns, -raspunsurile sale au la baza studii publicate si fise tehnice de agrement ale produselor si nu reclama producatorilor si distribuitorilor locali, -isi pastreaza tonul moderat intr-o discutie chiar daca interlocutorul are remarci agresive. -dezavantaje: -face o munca titanica in mod gratuit; ar trebui ca cei care ii adreseaza intrebari (printer care ma aflu si eu) sa il plateasca pentru efortul depus."

- Andrei Nastase (Architect - asistent universitar)

Cursul contine solutii pentru toate bugetele. Sunt prezentate solutii diferite pentru rezolvarea aceleeasi probleme.

Chiar si cea mai mica greseala de alegere a unui termosistem te-ar putea costa sute sau mii de euro, informeaza-te acum si evita costurile ulterioare.​

  • Alegi materialele potrivite
  • Solutii documentate stiintific
  • Scazi consumul de energie
  • Salvezi timp
  • Contine si informatii pe care nu ti le spun producatorii
  • Elimini riscul igrasiei

Doar acum la acest pret:

Pret curs

Transforma-ti casa intr-o oaza de confort!

100% Garantie

Plata in siguranta prin Paypal

Daca preferi sa platesti prin transfer bancar trimite-mi un email la adresa bogdan@domu.ro pentru a primi detaliile contului.

Relaxeaza-ti mintea, beneficiezi de o garantie de 31 de zile.

"Daca nu esti 100% multumit/a de calitatea cursului iti trimit imediat banii inapoi, satisfactia ta este garantata in totalitate."

ghidul consumatorului

Bogdan Livinti - Fondator Ghidul Consumatorului

 Ai o intrebare despre curs?

Te invit sa ma contactezi prin chat sau email.
>