LP-Consultanta izolatii termice

Citeste mesajul de mai jos inainte de a utiliza calculatorul termic (te rog sa acorzi 15 min pentru livrarea calculatorului).

De alegerea solutiei de termoizolare depinde confortul tau si al familiei tale.

Afla cum sa obtii termosistemul potrivit pentru casa ta.

Salut, sunt Bogdan Livinti, multumesc pentru solicitarea calculatorului termic care este deja in drum spre casuta de email in care ai dorit sa-l primesti, dar inainte de-al utilizata trebuie sa citesti  mesajul meu din aceasta pagina.

Acum ca ai obtinut calculatorul termic este foarte important cum il utilizezi, in situatie in care nu ai cunostintele specifice se pot face usor greseli, dar te pot ajuta.

Probabil ai cautat informatii despre izolarea termica pe o multime de siteuri, forumuri si bloguri, iar probabilitatea de a gasi toate informatiile necesare pe care sa te poti baza pentru termoizolarii locuintei tale a fost destul de mica, aproape in toate cazurile informatiile respective pot fi ignorate.

Informatiile din diverse surse sunt bune pana la un anumit punct, depinde in mare masura de reputatia sursei, daca nu esti sigur de calitatea sursei (datele nu mint) mai bine o ignori complet altfel vei ajunge sa iei niste decizii de importanta critica in baza unor informatii nepotrivite pentru situatia ta, decizii care te vor costa mult si nu ma refer doar la bani dar si la confort.

Problema este ca pentru a face alegerea potrivita pentru termoizolarea casei tale ar trebui sa cunosti notiunile de baza ale termotehnicii, higrotehnicii, izolarii exterioare si detalii despre izolarea diferitelor parti ale casei(ex. mansarda), si utilizand aceste informatii stiintifice vei putea izola casa asa cum trebuie.

-nu bazat pe ce spune Ionel, vecinu’ sau unii pe forumuri

"M-ai ajutat foarte bine pana acum sa-mi construiesc niste opinii asupra ceea ce inseamna optiunile alegerii materialelor la construirea unei case precum si a existentei atator detalii la care nu ai cum sa te gandesti de unul singur dar care sunt foarte importante a fi puse in practica de la inceput. Feedback-ul meu e super pozitiv si chiar te voi mai contacta caci voi mai avea nevoie de multe sfaturi fiind abia la inceput."

- Bogdan Avram (Inginer de mediu)

Situatia este si mai grava cand se ignora complet ventilatia casei, pentru ca o casa foarte bine izolata care nu este aerisita va face igrasie pe peretii interiori(la colturi, in spatele mobilei, unde sunt punti termice) iar aerul pe care-l vei respira va contine compusi chimici precum formaldehida, toluen, hexadimetilen etc, compusi emanati chiar si de mobila.

Dupa cum stii o problema nu vine intotdeauna singura, este insotita de multe alte probleme, care au consecinte grave cand sunt ignorate.

Fiecare casa este intr-o situatie particulara, nu exista o solutie de izolare care sa poata fi aplicata in toate situatiile, iar daca in acest moment te informezi despre izolatia termica pentru o casa pe care doresti sa ti-o construiesti intr-un viitor apropiat atunci importanta termoizolarii este primordiala.

Nu cu mult timp in urma am fost exact in situatia in care esti tu acum, de cautare a unor solutii de termoizolare si pentru ca iau decizii bazate doar pe date nu pe pareri am inceput sa devorez carti, studii  si documente din surse stiintifice despre experimente cu materiale de izolatii, despre diferite modalitati de construire a unei case.

In ultimul an am asimiliat o multime de informatii de calitate despre termoizolare, produse de izolare termica, ventilatie, masa termica s.a.m.d., informatii pe care le-am impartit cu peste 500 de persoane, prin email, chat si aplicatia de feedback, de la oameni simpli la arhitecti, acum poti sa beneficiezi si tu de ajutorul meu pentru alegerea unui termosistem potrivit pentru casa ta.

Iti ofer acum posibilitatea de a profita de mine, spun profita pentru ca in mod normal pentru un astfel de serviciu de consultanta solicit cel putin 150 lei, dar acum doar pentru o perioada, numar limitat si pret mult redus ai posibilitatea de a obtine solutia personalizata de termoizolare a casei.


In plus vei castiga timp utilizand sistemul meu de obtinere a ofertelor direct de la depozitele de materialele de constructie pentru materialele care vor constitui termosistemul tau.

"Colaborarea cu Dl. Bogdan Livinti a decurs dupa cum urmeaza: -avantaje: -reactie de raspuns rapida, profesionist in comunicare, informat in ceea ce priveste domeniul in care ofera consultanta (termoizolatii); cind nu cunoaste raspunsul recunoaste si se documenteaza pentru ca ulterior sa revina cu un raspuns, -apreciez existenta rubricii de intrebari din subsolul articolului lasate de vizitatori datorita faptului ca se pot gasi raspunsuri la problemele la care s-a raspuns, -raspunsurile sale au la baza studii publicate si fise tehnice de agrement ale produselor si nu reclama producatorilor si distribuitorilor locali, -isi pastreaza tonul moderat intr-o discutie chiar daca interlocutorul are remarci agresive. -dezavantaje: -face o munca titanica in mod gratuit; ar trebui ca cei care ii adreseaza intrebari (printer care ma aflu si eu) sa il plateasca pentru efortul depus."

- Andrei Nastase (Architect - asistent universitar)
  • Termosistemul potrivit
  • Scazi consumul de energie
  • Economie de timp la ofertare

Doar acum la acest pret:

pret carte nou

Transforma-ti casa intr-o oaza de confort!

100% Garantie

Secure Checkout

Daca preferi sa platesti prin transfer bancar trimite-mi un email la adresa bogdan@domu.ro pentru a primi detaliile contului.

>