General
Text

Termoizoleaza casa ca un profesionist

12 Lectii Intermediar

Detalii despre curs

Metoda cea mai usoara de a invata cum sa-ti izolezi casa. Explicatii, principii, exemple si detalii documentate stiintific.

Course Structure

Curs Izolare

Notiuni ale termotehnicii

Modalitatile de transmisie termica stau la baza intelegerii modului in care se realizeaza transferul de caldura, intelegere care te va ajuta sa alegi materialele de izolare potrivite indiferent de circumstante.

Curs Izolare

Condensul si igrasia

Intelegerea notiunii de difuzie a vaporilor te va ajuta sa intelegi cum sa-ti proteji casa de agresiunea igrasiei.

Curs Izolare

Informatii detaliate despre materiale

Cu ajutorul informatiilor detaliate despre materialele de termoizolare vei alege mai usor produsul potrivit pentru situatia particulara a casei tale.

Curs Izolare

Informatii despre termosistem

Componenta termosistemului pentru pereti exteriori.

Curs Izolare

Izolare pereti(diferite tipuri de pereti:bca,caramida, lemn)

Cu atat de multe tipuri de pereti este primordial sa stii exact cum sa termoizolezi fiecare tip de pereti.

Pentru fiecare tip de perete am creat exemple de termoizolari, fiecare cu particularitatile lui.

Curs Izolare

Materiale ecologice

Materialele ecologice - sfantul Gral al materialelor termoizolante, dar care dintre ele este cel potrivit pentru situatia ta? Afla particularitatile lor pentru a alege corect.

Curs Izolare

Punti termice

Intreruperile termosistemului creeaza punti termice prin care se pierde caldura, punti care pot deveni focare de igrasie, cunoasterea modului in care ar putea sa apara te va ajuta la identificare si rezolvarea unei posibile probleme viitoare.

Curs Izolare

Masa termica

Exista situatii in care structura casei nu este compatibila cu materialul de izolare sau cu modalitate de punere in opera, afla care sunt acele situatii.

Curs Izolare

Izolare fundatiei

De obicei ignorata sau gresit executata, izolarea fundatiei reducere pierderile termice la nivelul inferior al casei, izolare esentiala mai ales in cazul in cazul instalarii unui sistem de incalzire in pardoseala.

Curs Izolare

Preturi materiale izolatoare, tencuieli, adezivi

Cautatu-l preturilor si obtinerea de oferte este o mare pierde de timp, vei avea acces la preturile medii ale materialelor de izolare, tencuieli/adezivi, informatiile fiind prezentate intr-un tabel usor de parcurs.

Curs Izolare

Ventilatia

Casele moderne sau renovate corespunzator au un invelis foarte bine inchis prin care aerul interior imbibat cu vapori de apa nu poate sa scape, de aceea este necesara o ventilare corespunzatoare. Afla cum sa-ti ventilezi in mod corect casa.

Curs Izolare

Analiza economica a termoizolarii

Probabil cel mai important aspect la alegerea materialelor pentru termoizolare. Am inclus analize economice pentru diferite tipuri de materiale puse in opera la constructii obisnuite din: bca,caramida si lemn.

Pen
>