Probleme la cumpararea unei proprietati imobiliare.
Menu
aplicatia domu de cumparare imobiliare

Cine a stricat procesul de cumparare al unei proprietati imobiliare?

Depinde de sursa de informare pe care o citesti, tu esti vinovat, cumparatorul iresponsabil, sau tu agentul imobiliar care aplica tehnici de presiune, persuasiune sau care de-a dreptul minte, sau un banker imoral, sau o combinatie intre cei trei.

Sa fim onesti, cred ca ar trebuie sa trecem peste aratatul cu degetul catre una sau toate partile implicate in procesul de cumparare-vazare sau inchiriere al unei proprietati imobiliare(asta in cazul in care putem sa trecem peste experientele avute cu lumea imobiliara si am avut cateva nu prea roz), cred ca ne scapa planul de ansamblu.

Ce s-a intamplat sau intampla in ultimii ani(bula imobiliara care s-a spart), un lucru e sigur, avem de a face cu un sistem care ne roaga sa-l schimbam, sa-l reimaginam, pentru toate partile implicate, banci, agenti imobiliari, cumparatori, constructori, tot sistemul.

Suntem o echipa care are ca misiune exact acest lucru, crearea unei experiente mai bune pentru toate partile implicate. Admit, suntem obsedati, am sapat adanc in acest proces, in partile financiare dar si in partea emotionala foarte importanta care este neglijata in diferite stagii ale calatoriei cumparatorului pana la momentul in care devine proprietar.

Am identificat cinci momente/faze cheie(probabil agentii imobiliari m-ar contrazice, ar afirma ca defapt sunt sapte faze si nu as putea sa-i contrazic, dar cred ca putem simplica putin acest proces) care pot confuza cumparatorii.

Daca am putea imbunatati aceste faze cheie, am afecta tot sistemul, am influenta modul in care opereaza bancile, modul in care interactioneaza agentii imobiliari si experienta pe care o au cumparatorii cu ambele parti.

Vom recruta cei mai empatici agenti imobiliari si cumparatori care doresc o experienta mai buna, pentru a ne ajuta sa recreem experienta cumpararii casei dorite.

Cu aceasta platforma dorim sa adaugam valoare partilor implicate, fie el agent imobiliar care isi da silinta sa livreze casa visurilor sau un viitor cumparator, care are acum increderea sa purceada cu cea mai mare investitie din viata lui, sau o banca care doreste sa ajute intr-un mod transparent.

Recent am descoperit in cercetarea mea si alte probleme, pe care le au persoanele care doresc sa-si construiasca o casa, probleme cu care ma indentific in mare parte si despre care voi scrie deasemenea si pentru care voi creea o solutie, pe care o vom integra in aplicatia principala.

Verifica casele ca un expert

verifica exteriorul casei

35 de intrebari obligatorii, pe care sa le pui inainte de a face cel mai mare pas din viata ta

Daca doresti sa te alaturi noua in aceasta misiune de a creea impreuna solutii care sa functioneze pentru toti, cel mai simplu lucru pe care-l poti face e sa te inregistrezi pentru o a primi o invitatie de accesare a variantei beta si sa ne oferi feedback sincer si brut, abia asteptam sa-l primim.

Sper ca blogul va servi ca un jurnal, prin care sa comunicam ce ganduri avem despre evolutia acestei unelte si sa-ti oferim oportunitatea de a le comunica pe ale tale.Vrem sa auzim gandurile, intrebarile, comentariile si ideile tale aici, ma poti contacta oricand prin adresa de email bogdan codita de soricel domu punct ro.

Bine ai venit pe locul nostru de intalnire online:)

-Bogdan

About the Author

Am fost norocos sa am o inclinatie spre lucrurile tehnice, astfel s-a format o stransa legatura in special cu domeniul izolatiilor termice si in general al constructiilor de case pasive. Dupa dedicarea a catorva luni spre ani (acum) studiului sistemelor care formeaza o casa a urmat acreditarea de catre Institutul de Case Pasive din Germania. Astfel mi-am rotunjit expertiza in domeniul executiei riguroase a constructiilor caselor pasive. Misiunea mea este de a educa si ajuta cat mai multi proprietari sa-si transforme casa in caminul mult dorit.

>